Start

 2014.01.14. 23:02

Na,hát..még nem igazán tudom,hogy itt mi ,hogy működik de majd rájövök lassan.

A lényeg ,hogy a Bálint és a Roland sikertelen zabsüti sütése után gondoltam segítek azoknak akik nem olyan képzettek mint a Pisti.

Ide majd rakok fel képeket ,hogy könnyebb legyen..és akkor a távolban élők is hamar segítséghez jutnak:)

De olyat is megoszthatok mint pl. a spirulina:) és akkor a Balint nem csak akkor értesül ilyen remek dolgokról ha haza látogat a szülővárosába.

...de az is benne van a pakliban,hogy megunom az egészet és semmit nem fogok írni..

A bejegyzés trackback címe:

https://csaszi-shortcuts.blog.hu/api/trackback/id/tr405758929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rúd 2014.01.15. 10:03:45

Ne spirulinázzáááá itt... :)

Rúd 2014.01.15. 10:39:15

Kedves Tamas! Oszd meg velem kérlek tapasztalataidat a helyes táplálkozás ökölszabályairól szisztematikusan felépítve!!!

Kérdéseim: 1.Izomtömeg és testzsír százalék becslése meresi lehetősége... 2. Emberi test alkotórészeinek: fehérjék, zsírok és szénhidrátok ismertetése és müködése természetes egészséges táplálkozás és izomtömegnövelés szempontjából... 3.Az előbbiekben említett alkotók helyes beviteli aránya... 4. Fehérje bevitel természetes és mesterséges lehetőségei, módja és lehetőségei... 5. Feherjék osztályozása hatékonyság szempontjábol.. 6. A természetes fehérjeforrás (tojás) és mesterségesen előállított tejsavó-búza fehérje keverék koncentrátum hatékonyság hatásfokának aránya... 7. Lehetséges e természetes fehérjeforrások bevitelével kiváltani a mesterséges fehérjeporokat? (Számok, táblázatok érdekelnek)...8. Telített és telítetlen zsírok bemutatása (Omega 6, Omega 3), beviteli lehetőségek...( Számok táblázatok érdekelnek)... 9. Szénhidrátok osztályozása, működése, beviteli aránya , módja és időpontja..(Táblázatok és számok)...

Egyenlőre ennyi!!! :) Tisztelettel: Rúd

263as számú CS BLOG rajongó Bé 2014.01.15. 20:30:58

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Úgy örülök, hogy mostantól bárhol és bármikor olvashatom az "IGÉT"!!!
Igen!Ez az!Végre!
Ilyen kezdeményezések és blogok viszik előre a világot!!!
Gratula!
...és amúgy hova utaljam havonta a 114 eurós akciós tagsági díjat?!:)
plusz a reklámköltséget, amiért a blog indító beköszönőben is megemlítettél:)
Na, de a lényeg, hogy ígérem hűséges és odaadó blog olvasód leszek, csak tényleg képekkel együtt oszd meg velünk a JÓLÉT-PARANCSOLATAIT, GASZTRO-RECEPTJEIT és nem utolsó sorban az érdekes híreket:)
...és remélem senki nem értelmezi majd jelen mailem szarkasztikus stílusban írodottként!!!!
csak egyszerűen nem tudok jobb módot arra, hogy kifejezzem ezen blog megindítása kapcsán az asztrál testem elöntő eufórikus érzést:)
Szóval várom a hasznos infókat, híreket... BÉ
süti beállítások módosítása