Krémsajt

 2014.01.17. 16:34

Mivel eszméletlen sok komment érkezett, hogy osszam meg a házi krémsajtom titkát,nem tudok mit tenni...elárulom.

Végy egy ritka szövésű textilt és egy sűrű szövésű szűrőt.De szép mondat:)Tégy a textillel kibélelt szűrőbe 2dl kefirt és 2dl joghurtot,keverd el,hajtsd rá az anyag széleit,súlyozd le..és hagyd hogy 24 óra alatt a savó szépen lassan kicsöpögjön belőle (persze a hűtőben).

KÉSZ!Ugye menni fog?tejflbl-kszlt-natr-krmsajt-1.jpg

Aztán ha elsőre sikerült ezt a bonyolult sajtkészítési folyamatot kiviteleznünk..tovább léphetünk..                         Még joghurtos-kefír formájában ízesíthetjük fokhagymával,snidlinggel,zöldfűszerekkel,és utána mehet a hűtőbe.Vagy utólag is felturbózhatjuk.(lásd a következő képen).

Kell ehhez még valamit hozzáfűzni?

sajt5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csaszi-shortcuts.blog.hu/api/trackback/id/tr865765161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása