Mivel eszméletlen sok komment érkezett, hogy osszam meg a házi krémsajtom titkát,nem tudok mit tenni...elárulom.
Végy egy ritka szövésű textilt és egy sűrű szövésű szűrőt.De szép mondat:)Tégy a textillel kibélelt szűrőbe 2dl kefirt és 2dl joghurtot,keverd el,hajtsd rá az anyag széleit,súlyozd le..és hagyd hogy 24 óra alatt a savó szépen lassan kicsöpögjön belőle (persze a hűtőben).
KÉSZ!Ugye menni fog?
Aztán ha elsőre sikerült ezt a bonyolult sajtkészítési folyamatot kiviteleznünk..tovább léphetünk.. Még joghurtos-kefír formájában ízesíthetjük fokhagymával,snidlinggel,zöldfűszerekkel,és utána mehet a hűtőbe.Vagy utólag is felturbózhatjuk.(lásd a következő képen).
Kell ehhez még valamit hozzáfűzni?